PLASMAGE kezelés

plasmage-kezeles-1A PlasmAge ® egy orvosi eszköz, ami a plazma technológia segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony műtét nélküli eltávolítását.

Hogyan működik a PlasmAge®?

Az eszköz a plazma halmazállapot (negyedik halmazállapot ) használva működik. A levegőben lévő gázok ionizációjával hoz létre egy elektromos ívet miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük, ami egy pontban szilárd szövetek szublimációját (elpárolgását ) okozza anélkül, hogy a mélyebb rétegeket károsítaná, vagy a környező szöveteket megsértené. Ezáltal a bőrmenyisége a kezelt területen csökken.

A kezelés kitűnő alternatíva azokban az esetekben, amikor a bőrfelesleg, vagy bőrön megjelenő képződmények eltávolítása a cél műtét nélkül.

Hogyan zajlik a Plasmage® kezelés?

Részletes orvosi konzultáció során tisztázzuk a kezelés menetét, a várható eredményt, a kezelés utáni teendőket, az orvosi kontroll vizsgálatok idejét. Ellátjuk az otthoni utókezeléshez szükséges anyagokkal.
A kezelt területre érzéstelenítő krémet helyezünk fel. Ezt követően pontszerűen végezzük a kezelést, gyors, hatékony és biztonságos eljárás keretében, vérzés és vágás nélkül.
A kezelést követő néhány napban a terület duzzanatára lehet számítani. Az apró, pontszerű pörkök leválása 7-15 napon belül várható.

Bár sem vágás, sem varrat nincs a kezelt területen, a megbeszélt időpontokban a felépülési idő alatt orvosi kontroll vizsgálatokra várjuk.

Szemhéjkezelés műtét nélkül PlasmAge® kezeléssel

A meglazult, megnyúlt felső szemhéj bőrfeleslege gyakran nem csupán esztétikai problémát okoz, több esetben a bőrfelesleg látásban is zavaró lehet, megoldása a bőr mennyiségének csökkentésével lehetséges.
Az alsó szemhéj ráncosodása szintén a bőrfelesleg miatt alakul ki.
A bőrmennyiség csökkentésének műtét nélküli lehetősége a Blepharoplasma® kezelés Plasmage® gépünkkel.

A kezelés során helyi érzéstelenítésben, pontszerűen távolítjuk el a bőrfelesleget, így rendkívül precíz kezelés végezhető, miközben a környező szövetek sem károsodnak.
Az eredmény azonnal látható, a bőr „megrövidül”, csökken a felső szemhéj megereszkedése, az alsó szemhéj ráncossága.

Ránckezelés PlasmAge® kezeléssel

Az ajak feletti ráncok, a szarkalábak gyakran okoznak zavaró esztétikai problémát.
A Plasmage ® ránckezelő programjának segítségével jelentős javulást ígér a problémás területek megjelenésében a felszínes bőrréteg eltávolításával, a környező szövetek sérülése nélkül.

Plasmage® kezelés egyéb területei

Számtalan lehetőséget kínál speciális beállítások lehetőségével, amikor felesleges bőr, vagy bőrfelszínen lévő elváltozás eltávolítása a cél műtét nélkül.

Ezek közül néhány lehetőség:

Fülkagyló előtti redő eltávolításával feszesítés
Szemhéjakon megjelenő elváltozások kezelése (Xantelasma stb)
Hegkezelések
Stria kezelés
Bőrmegújítás, bőrfrissítés

Most az első 2 hónapban bevezető árakon történik a kezelés!

Felső szemhéj: 100 000 Ft
Alsó szemhéj: 120 000 Ft
Alsó-felső kombinált kezelés: 150 000 Ft
Ajak feletti ráncok: 60 000 Ft
Fibroma eltávolítás: 15 000 Ft-tól
Hegkezelés: 30 000 Ft-tól
Aknés hegek kezelése: 60 000 Ft-tól

Jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével:

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Válasszon csomagot*

  Üzenet

  * Csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező