HappyLift™ kezelés

Bőrfeszesség csökkenésének okai

Az arcbőr változásai az öregedés leglátványosabb tünetei közé tartozik. A növekvő életkorral arcunk veszít korábbi feszességéből. Az életkorral összefüggő bőrváltozások a genetikai tényezők (belső természetes) és a bőr környezeti hatásainak (külső tényezők) eredménye. Bár mindkét tényező befolyásolja a bőr szerkezetét és működését, a külső tényezők nagyobb hangsúlyt fektetnek a változásokra.

Ezen külső tényezők többnyire az életmódunk, étrendünk, egyéb személyes szokásainkból adódnak. Ezek például: a túlzásba vitt napozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, mozgáshiány, stressz és kialvatlanság.

Arcunk feszességének csökkenésével, arcvonásaink megváltoznak. Kialvatlan, nyúzott hatást kelt, tekintetünk szigorúvá válik.

Van megoldás!

A megoldás a műtét nélküli HappyLift™ kezelés, ami egy orvosi arcfiatalító beavatkozás. A kezelés az arc megereszkedésének helyreállítására kínál tartós megoldást a természetes arcvonások megőrzése mellett.

Hogyan történik a Happy Lift™ kezelés?

A Happy Lift™ kezelés során egy rendkívűl kis méretű szabadalmaztatott, apró fogakkal ellátott, felszívódó anyagból készült szálat alkalmazunk. A kötőszövetekbe történő pontos behelyezést követően a szálak horgai kinyílnak, amivel megemelik és tartósan megtámasztják a szöveteket.

A szálak 12-18 hónap alatt felszívódnak, bár a hatására kialakuló kollagén hálózat tartósan fenntartja az eredményt.

Hány kezelésre van szükségem?

Általában csak egy eljárás szükséges a kívánt emelési hatás eléréséhez. Egyéni adottságoktól függően szükség lehet kiegészítő kezelésekre.

Mennyire biztonságos az eljárás?

A kezelést Promo Italia HappyLift™ képzésen részt vett orvos végezheti. Kezelés helyi érzéstelenítés alatt kerül végrehajtásra.
Kinek javasolt a Happy Lift™ eljárás?
A beavatkozást akár nőknek, akár férfiaknak is ajánljuk 30-60 év között, akik sebészeti beavatkozás nélkül szeretnének látványos hosszú távú arcfeszesítést elérni.

Milyen területeken használjuk?

• Megereszkedett arc kezelésére
• A ráncok csökkentesére és a bőr feszesítésére
• a halánték, a homlok környéke és a szemöldök kezelésére.
• A nyak és állvonal feszesítésére
• Toka feszesítésére

Mennyi ideig tart a hatása?

Tapasztalatok alapján akár 3 évig tartó hatás érhető el a kezeléssel.

És az eredmény: Újra fiatalos vonások, természetes, üde arc

Jelentkezés a kezelésre és további részletekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy elérhetőségeinek

    Név*

    Email cím*

    Telefonszám*

    Üzenet

    * Csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező