Botox


PRP vagy MyCells, „Dracula terápia”:egy forradalmian új módszer az esztétikában, amely a saját vér összetevőiből nyer hatóanyagot. Ez a hatóanyag vérlemezkékben, őssejtekben és növekedési faktorokban gazdag. A bőr alá befecskendezve igen intenzív kollagén és elasztikus rost képződést indít be. Tartós szövetregenerálódást eredményez a bőr alatti szövetekben is. Így akár 10-15 évet fiatalodik a bőr állapota.

A második lépés a moduláló kezelés, amelyet A típusú botulintoxinnal végzünk. Ez a közismert néven „botox” kezelés. Sajnos az elmúlt időszakban rengeteg negatív információ áradt a köztudatba. A valóságban ez egy igen jó és hatékony kezelés megfelelő szakember kezében, megfelelő mennyiségben a megfelelő helyen alkalmazva. A mély szemöldök közötti és homlokráncok kezelésére az egyetlen hatékony kezelési mód.

Ráncfeltöltés


A ráncfeltöltés már nem elérhetetlen kezelés napjainkban. Az évek előrehaladásával kezdetben apró szarkalábak, majd mélyebb ráncok jelennek meg, bőrünk rugalmassága csökken, megereszkedettebb lesz, fakóbb, szárazabb tapintásúvá válik.


Ennek többek között az oka az, hogy a bőrünkben található hialuronsav mennyisége csökken, így oda a hidratáltság, ezzel együtt a feszesség… .


A ráncfeltöltés olyan eljárás, mellyel ez a probléma hosszútávon megoldható, egészen egyszerűen és fájdalommentesen. A módszer a befecskendezhető anti-aging ráncfeltöltő kezelésekben van. Ez a ráncfeltöltés rövid és teljesen nyomnélküli eljárás, ami nem vesz sok időt igénybe. Viszont az eredmény azonnal látványos.Ráncfeltöltés hialuronsavval


A hialuronsav a bőrben megtalálható nagy molekulasúlyú anyag, nagy mennyiségű víz megkötésére képes, a megfelelő helyre juttatva nagy térfogat hiányok pótlására is alkalmas. A hialuronsav kiválóan alkalmas a már kialakult felszínes és mélyebb ráncok kezelésére egyaránt, ajakfeltöltésre, ajakkontúrozásra.

A ráncok alá beinjekciózott hialuronsavval természetes hatást tudunk elérni, az érintett területet kiemeljük a ráncok mélysége elsimul, a bőr lecsökkent hialuronsav tartalmát vissza pótoljuk. Így az egész megjelenés azonnal és látványosan megfiatalodik.

Milyen ráncokat kezelhetünk?


A hialuronsavas ráncfeltöltés kiválóan alkalmas:

 

– A homlok ráncok

– A szemöldök közötti függőleges ráncok

– Az orrszárnyi redő (ún.nasolabiális redő: az orrszárny mellől húzódik a szájzugig)

– A száj körüli ráncok

-A marionett ráncok kiemelésére, feltöltésére.


A ráncfeltöltésre felszívódó, természetes hatású, maradéktalanul lebomló, folyékony implantátumokat használunk. A ráncok mélységének, elhelyezkedésének függvényében változó a töltőanyag sűrűsége.

A hialuronsavas ráncfeltöltés hatása 9-12 hónapig tart átlagosan, ezt követően ismételhető beavatkozás. A hialuronsavas ráncfeltöltés biztonságos, ambuláns ellátás keretében nagyobb fájdalom nélkül elvégezhető eljárás. .

A hialuronsavas ráncfeltöltés kombinálható egyéb arcfiatalító eljárásokkal.


A kezelés menete:

 

A hialuronsavas ráncfeltöltés egyszerű, gyors, minimális fájdalommal járó beavatkozás, akár ebédidőben is elvégezhető, a páciens a kezelés után a mindennapi életbe azonnal visszatérhet. A ráncfeltöltéssel kezelni kívánt területet alaposan fertőtlenítjük, helyi érzéstelenítő krémmel érzéstelenítjük.


A hialuronsavas feltöltő anyagot nagyon vékony tűvel több szúrási ponton keresztül injekciózzuk a feltöltendő ráncokba, majd a ráncfeltöltés végén a beadott hialuronsavas töltőanyagot masszírozással egyenletesen eloszlatjuk.

A beavatkozás 30-40 percet vesz igénybe.

A hialurnsavavas ráncfeltöltés alkalmazásakor mellékhatás ritkán fordul elő, az injekciózás után átmenetileg előfordulhat enyhe bőrpír, duzzanat, kis bevérzés, a tünetek azonban néhány napon belül elmúlnak.


A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelés ellenjavallatai:


A hialuronsavas ráncfeltöltést nem végezzük el ismert allergia esetén, aktív fertőző bőrtünetek, herpes fennállásakor, a terhességben és a szoptatás alatt, bizonyos gyógyszerek szedésekor, autoimmun betegségekben, pikkelysömör fennállásakor.


Teendők a ráncfeltöltés után:

 


A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követően, fontos, hogy a páciens lehetőség szerint kevesebb gesztikulációval kommunikáljon néhány napig.

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követő héten  nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedéssel  járnak, vagyis nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést illetve a kozmetikai kezeléseket.


Ajakfeltöltés, ajakkontúrozás


Az ajakfeltöltéssel a szép alakú, kis ajkakat tehetjük teltebbé, illetve korrigálhatjuk a száj aszimmetriáját.

Az ajakfeltöltésre általában két ok miatt van igénye a pácienseknek. Az egyik, hogy az arc kötőszöveti állományának öregedésével együtt az ajkak is elvékonyodnak és ráncok jelennek meg körülötte. A másik, hogy van, akinek veleszületetten vékonyabbak az ajkai.

Szerencsére ritkán, de előfordul az is, hogy valakinek baleset vagy fejlődési rendellenesség következtében túlzottan vékonyak és/vagy asszimetrikusak az ajkai.


Az ajakfeltöltés szintén 100%-s hialuronsav tartalmú, speciálisan erre a célra kialakított töltőanyaggal történik.

A feltöltés helyi érzéstelenítés mellett történik, nagyon vékony injekciós tű segítségével.

Az ajkakat 1-2 napig kímélni érdemes. A kezelést követően 1-2 napig tartó duzzanat előfordul.

A felszívódás ebben az esetben is 9-12 hónap.

Minden kezelést kiegészítem életmód és életviteli tanácsadással. A kezeléseket bizonyos idő elteltével ismételni szükséges, időszakos kontroll vizsgálatok szükségesek.

FTCFine Thread Lifting! / Bio-, felszívódó szálas arckontúrozás!/


Magyarországon először!

A legjobb és legújabb technika, melynek segítségével a laza bőrszövetek feszesítése és emelése biztosított.

Ahogy idősödünk, testünk változik. Módosulnak csontjaink, bőrünk, változik a bőr alatti kötőszöveti réteg. Ezen élettani folyamatok miatt a megjelenésünk is változáson megy keresztül, megjelennek az öregedés jelei.

A Fine Thread Contouring a legújabb és legjobb eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására. Az eljárás során olyan hajszálvékony szálakat szúrunk tűk segítségével a bőr meghatározott rétegeibe, melyek idővel felszívódnak. A szálak sterilek, bőrbarát anyagból készülnek.

A szúrások és a szálak helyén regenerációs folyamatok indulnak be. Ez a bőrmegújító hatás stimulálja a kollagén termelését, felgyorsítja a helyi mikrokeringést és aktiválja a reparativ folyamatokat.

Az eljárás egyszerű, kevés fájdalommal jár, a gyógyulási idő nagyon rövid és akár 2 évig is eredményes.

Az arckontúr és a megereszkedett bőr helyreállítására, ránctalanításra és zsírcsökkentésre is használható. A maximális eredmények elérése érdekében javasolt a kezelések ismétlése.

Előnyök:

 

-Tartós eredmények akár 2 évig

-Egyszerű, veszélytelen alkalmazás

-Rövid gyógyulási idő

-Kis fájdalom


Bőrmegújító hatás:

 

-Stimulálja a kollagén termelést

-Felgyorsul a helyi mikrokeringés

-A regenerációs folyamatok aktiválódnak


Biztonságosság:

 

-Minimális intervenció, gyors és egyszerű eljárás

-Nincs sebhely, minimális szúrás

-Minimális vérzési kockázat

-Arcra és testre egyaránt alkalmazható

-100%-ban felszívódó szálak


Felhasználási területek:

 

-Formázás: teljes arc, nyak, mell, has, felkar

-Ránctalanítás: arc, nyak, kéz, marionette ráncok, nasolabiális redő, szarkalábak a szemkörül

-Zsírcsökkentés: toka, kar és has


Kombinálható beavatkozás:

 

-PRP

-Hialuronsavas ráncfeltöltés

-Biolifting kezelés

-Mezoterápia

-Botox kezelés


Akik a Thread lifting terápiát választották: Balázs Klári, Pataki Zita, Miklósa Erika, Polyák Lilla.

Válassza Ön is az elérhető legkorszerűbb és leghatékonyabb kezelést! thread-lifting


Image Skin Care