Nem tud megszabadulni a makacs zsírpárnáktól? Sem a diéta, sem a mozgás nem segít?

Nem tud megszabadulni a makacs zsírpárnáktól? Sem a diéta, sem a mozgás nem segít?
Keresi a megoldást arra, hogyan lehetne műtét nélkül eltávolítani a hason, csípőn és más testtájékon lévő zsírlerakódásokat?

Most étrend váltás, diétázás és kemény testmozgás nélkül kínáljuk a megoldást – és szikére sincs szükség. Fájdalommentes, hatékony és biztonságos.

aqualix_revitalmedbeauty

Vitathatatlan tény, hogy megjelenésünk hatással van életünkre. A formás, karcsú test, a lapos has sokunknak álma.  Sajnos előfordul, hogy bizonyos testterületekről a zsírdepók még diéta és testmozgás hatására sem tűnnek el. Egészen a közelmúltig mindösszesen két megoldás állt rendelkezésre, ez pedig a zsírleszívás volt. A beavatkozás igen hatékony, de invazív, azaz vágással jár, és a legtöbb esetben altatással végezték. Mindezek pedig alaposan beleszólnak hétköznap rutinunkba és akár komplikációhoz is vezethet egy ilyen beavatkozás.

A másik opció a foszfatidil-kolinos (PC) zsírszövet injekciózás volt, aminek biztonságossága megkérdőjeleződött. A PC hatóanyagot elsőként Professzor Maggiori használta xanthelasma kezelésére. Azután az injekciókkal más területeken lévő helyi adipózist is kezeltek. A hatásmechanizmusa ennek a beavatkozásnak a mai napig nem ismert.

2002—ben Professzor Motolese orvos csapatával nekifogott egy újabb tanulmánynak. Kiderítette, hogy a foszfatidil-kolinos készítmények adipocitolízist okoznak (ráadásul nem önmagukban, hanem pl. nátrium-deoxikoláttal együtt). Ezen vizsgálatok alapján 2007-ben azután nekifogott egy vadonatúj készítmény előállításának, mely valódi lipolízist eredményez, azaz a zsírsejt sejtmembránját is elpusztítja. A kemény munka eredménye a természetes epesavra épülő Aqualyx hatóanyag (3:6-anhydro-l-galaktóz és D-galaktóz polimer, puffer közeg, 3,12-dihidoxi-5-24-oiko-kólsav nátrium sója) és az Intralipoterápia elnevezésű eljárás, mely 2009 óta elérhető.

Az Aqualyx ma a világon egyedül bejegyzett és engedéllyel rendelkező olyan zsírbontó hatóanyag, melyet közvetlenül a zsírszövetbe lehet injekciózni. Foszfatidil-kolinnal a mai napig végeznek kezeléseket világszerte, annak ellenére, hogy nem rendelkeznek ezek az injekciók FDA általi jóváhagyással. Az Aqualyx mindenki számára elérhető, zsírszövet csökkentő, nem-invazív beavatkozás. Az Aqualyx a sebészeti zsírleszívás utáni második opció. Ne feledje, nem helyettesíti a zsírleszívást! Ugyanakkor kisebb traumát jelent a szervezetnek és teljességgel beilleszthető a napi rutinba.