Alakformálás

A túlsúly és elhízás ma Magyarországon is népbetegségnek tekinthető. A lakosság egyötöde elhízott és több mint 45 % kezelést igénylő túlsúllyal rendelkezik. Mint gyakorló háziorvos, a munkám során az elhízás az egyik leggyakoribb rizikófaktor a szív-érrendszeri betegségekben.

A hatékony fogyás több tényező, szoros összehangolásával érhető el.

Az első és legfontosabb az ELHATÁROZÁS!.

Nélkülözhetetlen a diéta és a megfelelő testmozgás beépítése. Ehhez mindenképpen szakember tanácsa és követése ajánlott.

A fogyás rendkívül lassú és nehezen irányítható folyamat, nagy kitartást és akaraterőt igényel. Nagyon gyakori a „jo-jo” effektus, amikor a fogyókúrát követően még több súly jön vissza. Vannak olyan zsírpárnák, amelyek nagyon nehezen bonthatók le és sikeres fogyókúra mellett sem tér vissza a karcsú alak.

Ebben nyújt nagy segítséget az alakformálás új generációja a ProMystic Multicontour Plus 4 az 1-ben alakformáló berendezés. Az első, sebészeti beavatkozást nem igénylő végleges zsíreltávolításra alkalmas eszköz.

A kezelés lényege a zsírszövetek nem műtéti úton való eltávolítása, alakformálás hármas hatásmechanizmussal. A kezelés első fázisában a magas intenzitású fókuszált ultrahang hatására a zsírsejtek szétrepednek a fókusz mélységében. Ez valódi zsírbontást jelent. A második szakasz során történik a kiürülés a Rádiófrekvenciás masszázs elvezetése révén. Mivel a beavatkozás során a bőrréteg alól nagyobb mennyiségű zsírréteget távolítunk el, szükség van a bőr regenerációjára is, ezt a célt szolgálja a harmadik fázis, az Elektro Stimuláló Rendszer.

A zsírbontás a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül történik, kizárólag a zsírsejtekre hat. A kezelt terület azonnal mérhető térfogatbeli és körméretbeli csökkenését érhetjük el, ami végleges, mivel a zsírszövet eltávolításra kerül. A kezelés fájdalom mentes, ambuláns beavatkozás, amely 1 órát vesz igénybe alkalmanként.

A zsírréteg vastagságától függően az adott területen 5-10 kezelés szükséges 7-10 naponként.

A kezeléseket belgyógyászati vizsgálat előzi meg, diétás és étrendi tanácsadás, mozgásterápia koordinálásával.


Rendelőnkben a leghatékonyabb eredményeket úgy érhetjük el, hogy az injekciós és a gépi kezelést kombináljuk és kiegészítjük prémium diéta alkalmazásával.